بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

انتقاد امیرعبداللهیان از نگاه‌های افراطی برخی دول اروپایی به تحولات بین‌الملل

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به اتحادیه اروپا توجه و هشدار داد که مسیر تکراری و شکست خورده سال‌های قبل را ادامه ندهند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 26
کد خبر: ۱۵۶۲۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (چهارشنبه) چهارم آبان ماه پس از دیدار و گفت‌وگو با «ولادیمیر ماکی» وزیر خارجه بلاروس در نشست خبری مشترک به تشریح رایزنی‌های انجام شده پرداخت.

وی گفت: این نهادها و اشخاص تحریم شده مصادیق تروریسم تعریف می‌شوند.

وزیر خارجه بیان کرد: به اتحادیه اروپا توجه و هشدار می‌دهم که مسیر تکراری و شکست خورده سال‌های قبل را ادامه ندهند. رهبران چند کشور معدود در اتحادیه اروپا نگاه‌های افراطی و شتاب زده نسبت به تحولات منطقه و بین‌الملل دارند و بخش بزرگی از اعضای اتحادیه اروپا در مسیر عقلانیت عمل می‌کنند.

امیرعبداللهیان افزود: اتهامات بی اساس برخی کشورها در مورد استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی در جنگ علیه اوکراین را قویا رد می‌کنیم و از مقامات اوکراین دعوت می‌کنیم در یک نشست دوجانبه در سطح متخصصان فنی ایرانی و اوکراینی هرگونه سندی در خصوص این ادعا وجود دارد را ارائه کنند. موضع ما در خصوص اوکراین عدم تسلیح طرفین جنگ است و مخالف جنگ در اوکراین هستیم.

وی گفت: برخی مقامات آمریکا در حالی که در ارسال پیام‌های محرمانه دیپلماتیک برای رسیدن به توافق شتاب دارند و در میز مذاکرات غیر مستقیم و یا تبادل پیام‌های غیرمستقیم این علاقه‌مندی خود را مکررا ابراز میدارند اما همزمان از ترور و آشوب در ایران حمایت می‌کنند. هدف آنها این است که در میز مذاکرات ما را وادار به عقب نشینی کنند. بی تردید در تامین منافع ملی مردم از خطوط قرمز خود کوتاه نخواهیم آمد. پیام‌های آمریکا برای رسیدن به توافق به دست ما می‌رسد. در روزهای اخیر پیامی را از آمریکا در این رابطه دریافت کردیم. مسیر دیپلماسی به خوبی جریان دارد. اما برخی مقامات آمریکایی با اظهاراتی ریاکارانه در رسانه به گونه‌ای حرف می‌زنند که در تعارض با پیام‌های دیپلماتیک آنهاست.

وی گفت:‌ در آینده نزدیک لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس به ایران می‌آید و سند هکماری‌های جامع بلندمدت دو کشور در کنار سایر اسناد در تهران به امضا خواهد رسید./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار